No menu items!

Malsorja pasi humbi pesh, i reklamon të pasmet e zjarrta

Po flitet se Malsorja mund të bëhet pjesë e “Big Brother VIP Kosova

Nëse do të jetë ose jo pjesë e kastit të sivjem të banorëve, kjo mbetet të shihet tutje

Por, një është mësë e dukshme: dëshira e Malsores per tu ekspozuar dhe për të qenë në qendër të vëmendjes.

Së fundi, ajo po e ekspozon më shumë trupin dhe linjat, që dita ditës po i rregullohen.

E ëmbël, Malsorja!

Shiko foton:

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU