No menu items!

Ramabaja përplaset me Fatmir Shehollin dhe ndërpren lidhjen gjatë intervistës: Propagandist i Serbisë

Debati në mes të analistit Sadri Ramabaja dhe Fatmir Shehollit ka eskaluar duke e akuzuar njëri tjetrin.

Kjo ka ndodhur në “Euronenw albania”, teksa përmes lidhjes virutale janë ftuar për të diskutuar për zhvillimet e fundit në Kosovë.

Gjatë emisionit Ramabaja e akuzoi Shehollin që po bën propagandë, pasi debati vazhdoi, Ramabaja tha se “Sheholli nuk është analist por propagandist i Serbisë”.

Më pas Sheholli buzëqeshi dhe i tha Ramabajës se ai është “ishte propagandist i Jugosllavisë”.

Momenti kur Ramabaja lëshon studion në Euronews (minuta 09:45):

 

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU