No menu items!

ETC ME OFERTAT MË TË MIRA FESTIVE

Festat e fundvitit sjellin ofertat më të mira festive në ETC

Shfleto fletushkën Online: https://bit.ly/3GhSxYs

Me organizim të duhur, produkte të llojllojshme, asortiman të shumtë, furnizime me sasi të mjaftueshme, çmime të lira, ambient komod për blerje dhe parkingje të mjaftueshme ETC ofron shërbim maksimal dhe ju mirëpret që edhe këto festa të fundvitit t’i kalojmë së bashku.

Rreth 500 artikuj në Ofertë ku ju mund të kurseni deri 40€ në shportën tuaj të blerjes.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3GhSxYs

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

 

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU