No menu items!

Kuriozitete

Dukej si një ftohje dhe më pas filloi luftën për jetën: Si u detyruan mjekët t’ia amputonin këmbët dhe krahët mësueses …

Mësuesja nga Texasi, Sherry Moody së pari u ndje e plogësht gjatë një ekskursioni me shkollën. Kishte dhimbje të fytit, kështu që supozoi se...

Dukej si një ftohje dhe më pas filloi luftën për jetën: Si u detyruan mjekët t’ia amputonin këmbët dhe krahët mësueses …

Mësuesja nga Texasi, Sherry Moody së pari u ndje e plogësht gjatë një ekskursioni me shkollën. Kishte dhimbje të fytit, kështu që supozoi se...
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -