No menu items!

Pse heroi i Shqipërisë e ka emrin Klaus?

Pse heroi i Shqipërisë e ka emrin Klaus?

Sport

ShowBizz

Auto

Kuriozitete

Teknologji

Pse telefoni ngadalësohet në temperatura të larta dhe si ta mbroni

Në stinën e verës kur temperaturat rriten, telefoni i mençur mund të rrezikohet nga nxehtësia. Kjo mund të ndikojë që telefoni të ngadalësojë punën...

Kjo armë u shit një milion dollarë në videolojën Counter-Strike

Counter-Strike është falas për t’u luajtur, por lojtarët mund t’i shpenzojnë paratë e tyre në “skins”, p.sh. variante ngjyrash dhe modelesh, si dhe armë...

Përhapja e lojës së rrezikshme për fëmijët në TikTok, bëhet thirrje për vëmendje të shtuar të prindërve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF i cili përfaqëson 34 organizata jo qeveritare, ka ndjekur me shumë shqetësim informatat e publikuara...

Shëndetësi

Histori

Ekonomi

Opinione