No menu items!

Facebook shpjegon se çfarë ndodh me llogaritë e përdoruesve që vdesin

Facebook ka shpjeguar se çfarë ndodh me llogaritë e përdoruesve që vdesin.

Sipas Facebook, të gjitha mesazhet, fotot, postimet, komentet, reagimet dhe informacionet do të hiqen menjëherë dhe përgjithmonë nga Facebook.

“Kjo do të thotë që kur dikush na informon se i përdoruesi ka vdekur, të gjitha mesazhet, fotot, postimet, komentet, reagimet dhe informacionet e tij do të hiqen menjëherë dhe përgjithmonë nga Facebook. Profili i tij kryesor dhe çdo profil shtesë në Facebook do të fshihen gjithashtu. Mirëpo, nëse doni të mbani një kujtim për veten tuaj, mund ta ktheni faqen në një “profil përkujtimor”, deklaron Facebook.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU