No menu items!

Hajrulla Çeku zbulon projektin përfundimtar për stadiumin e Gjilanit: 15 milionë euro për ndërtimin e tij

Më në fund është bërë projekti përfundimtar për stadiumin e qytetit në Gjilan.

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku së bashku me kryetarin e Komunës së Gjilanit, Alban Hysenin kanë nënshkruar marrëveshjen për ndërtimin e stadiumit të qytetit i cili është nisur që nga viti 2015.

Janë zotuar për 15 milionë milionë euro shpenzime për ndërtimin e stadiumit

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU