No menu items!

Incident në varrimin e Liridona Murselit, Naim Murseli dhe familjarët largojnë gazetarin nga ceremonia

Incident në varrimin e Liridona Murselit, Naim Murseli dhe familjarët largojnë gazetarin nga ceremonia

Një incident ka ndodhur në varrimin e Liridona Murselit, e cila u vra gjatë të mërkurën.

Bashkëshorti i të ndjerës Naim Murseli ka tentuar të largojë gazetarët që po mbulonin ngjarjen.

 

https://m.facebook.com/100093732860600/videos/1316216142592970/?ref=embed_video

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU