No menu items!

iPhone me ndryshime tek butoni për telefonata

Ndryshon butoni i kuq në iPhone ku përfundohet telefonata.

iOS17, versioni i ri i sistemit operativ të Apple do të sjellë disa ndryshime. Një nga opsionet që është i përditshëm dhe që do të ndryshojë është ndalimi i telefonatës.

Ikona e kuqe me të cilën përfundohet telefonata do të ndërroj vend.

Ajo nuk do të jetë më në pjesën e mesit, por në këndin e pjesës së poshtme të ekranit.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU