No menu items!

LDK vendos: Tre kryetarë të Komunave nga radhët e saj në listë për deputetë

Teksa po diskutohet për shkuarjen ose jo të shpejt në zgjedhje Lidhja Demokratike e Kosovës në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm ka diskutuar për listat zgjedhore dhe ka marrë një vendim.

Siç tregojnë burimet e Gazetës Express, është vendosur që tre kryetarë komunash nga radhët e LDK-së të kandidojnë për deputet në zgjedhjet parlamentare.

Bëhet fjalë për kryetarin e Pejës, Gazmend Muhaxherin, atë të Fushë Kosovës, Burim Berisha dhe Imri Ahmetin, kryetar i Lipjanit. /Gazeta Express

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU