No menu items!

Santianës i kumtohet lajmi se partneri i saj ka refuzuar të çojë mesazhin e tij (VIDEO)

Moderatorja e spektaklit Jonida Vokshi, i ka kumtuar Santianës se partneri i saj ka pasur mundësinë që të shprehet.

“Duke qëndruar në kontakt me të ai ka dashur që  të dërgoj një letër ty dhe deri dje ishte në rregull me këtë gjë por sot ka ndryshuar mendje dhe nuk e ka dërguar letrën”, i ka thënë Jonida Santianës.

Ndërsa Santiana nuk kishte asnjë koment.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU