No menu items!

Etiketa

Toyota RAV4

Veturat më të shitura në botë gjatë vitit 2022, në Evropë dominojnë Golf dhe Peugeot

Viti i kaluar është shënuar me pengesa të mëdha, mungesë veturash, por edhe inflacion dhe rritje të ndjeshme të çmimeve në tregjet e veturave...