No menu items!

200 bletarë përfitojnë subvencione, Komuna e Prishtinës ua publikon emrat dhe shumën e parave

Komuna e Prishtinës ka dalë me njoftim sa i përket subvencioneve në bletari.

Sipas këtij njoftimi, 200 bletarë janë përfitues të këtyre subvencioneve.

 

Në këtë LINK mund ta gjeni listën e përfituesve në fjalë si dhe shumën e fituar.

Njoftimi i plotë:

 

Më poshtë mund të gjeni listën e përfituesve me pagesa direkte në bletari,

https://www.prishtinaonline.com/uploads/doc001%

 

 

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU