No menu items!

‘Balkan International’ hap konkurs pune, 50 vende të lira në Prishtinë dhe Fushë Kosovë

Kompania e sigurimeve ‘Balkan International Security’ ka hapur konkurs për 50 vende të lira pune, raporton Gazeta Sinjali.

Në konkurs bëhet e ditur se ofrohen mundësi punësimi në sigurim në Prishtinë dhe Fushë Kosovë.

Kandidatët e interesuar kanë mundësi punësimi të menjëhershëm.

Aplikimet pranohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri në orën 19:00.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU