No menu items!

Bruno dhe TCL shpalosi gjitha risitë e Kondicionereve më inovativ dhe efiçient me perfomanca më të larta në tregun tonë si dhe jashtë vendit!

Eventi i organizuar nga Bruno dhe TCL shpalosi gjitha risitë e Kondicionereve më inovativ dhe efiçient me perfomanca më të larta në tregun tonë si dhe jashtë vendit!

🔴Përmes prezantimeve të ekspertëve të njohur dhe punës së grupit, pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të zbulojnë teknikat e nevojshme për të vërtetuar potencialin e tyre maksimal dhe për të përmbushur synimet e tyre në sferën profesionale.


– Pjesëmarrësit do të mësojnë teknika efektive për të menaxhuar kohën e tyre dhe për të përmirësuar produktivitetin, duke identifikuar dhe eliminuar pengesat e panevojshme dhe duke zhvilluar aftësitë e organizimit.

🔴 Falenderojmë përzemërsisht të gjithë të ftuarit që ishin pjesë e eventit Bruno / TCL. Ju faleminderit për besimin dhe mbështetjen tuaj. Do shihemi prap në eventet e ardhshme me shumë e shumë risi tjera…

😎☀️❄️
Bëjë investimin e duhur me Bruno Air Conditioner! 🏠☀️ ❄️
𝑻𝒆𝒌𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒋𝒊 𝒊𝒏𝒐𝒗𝒂𝒕𝒊𝒗𝒆!

Na gjeni në çdo dyqan të Kondicionerëve në gjithë Kosovën!
– BRUNO AIR / TCL

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU