No menu items!

Feministja: Gratë duhet të ndalojnë seksin me meshkujt, nuk është i këndshëm për to!

Gratë heteroseksuale duhet të ndalojnë marrëdhëniet seksuale me burrat sepse “është jashtëzakonisht e përqendruar te mashkulli”, sipas një filozofe të njohur feministe.

Holly Lawford-Smith, një profesoreshë e asociuar në filozofinë politike në Universitetin e Melburnit, thotë se ka “diçka jashtëzakonisht problematike” në mënyrën se si shumica e çifteve heterogjene bëjnë seks.

Duke folur në podcastin Quillette , Lawford-Smith pretendoi se ajo ishte “anti seks heteroseksual”.

Sipas saj, kjo ndodh sepse edhe një burrë që ishte një “dashnor i gjoja i mirë” do ta jepte fjalën e tij vetëm për të siguruar kënaqësi seksuale të një gruaje dhe do ta kalonte pjesën më të madhe të kohës në shtrat duke bërë atë që e bënte të ndihej mirë.

Kur podkasterja Zow Booth u përgjigj se nuk ishte përvoja e saj e seksit, zonja Lawford-Smith këmbënguli se kjo ndodhi me shumë gra në botë pasi shumica nuk kanë përjetuar kurrë orgazëm.

Ajo shtoi se “numri i vogël i grave që mund të përjetojnë një orgazëm nga seksi penetrues ndoshta kanë një përvojë krejtësisht të ndryshme – sepse nuk është sikurse të masturbohen”.

“Por, ky është një pjesë mjaft e ulët e të gjitha grave,” vazhdoi ajo.

Lawford-Smith shtoi: “Dhe me gjithë seksin heteroseksual që ndodh në botë. 90% e tij është dominuese.”

Ajo beson se nga fillimi, shumica e grave janë mësuar të “përdoren dhe të hidhen poshtë” seksualisht.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU