No menu items!

Me dizajn të ri e modern rihapet “Pranvera99”

Në qendër të Podujevës, u rihap kafitera më e njohur në Llap “Pranvera99”. Pas një renovimi, në prag të festave, llapjanëve u është rikthyer kafiteria ndër më të frekuentuarat, me një dizajn krejtësisht të ri dhe modern, të punuar nga arkitekti Baki Paqarada.

Raporto24, ju sjellë momentet e para të rihapjes së kafiterisë “Pranvera99”.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU