No menu items!

Mirë e lirë, menu fantastike për Ramazan në “Extreme Grill”

“Extreme Grill” edhe këtë vit ka dalë me ofertë për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Të gjitha ushqimet mund t’i gjeni me oferta fantastike në “Extreme Grill”.

Gjellë, supë, sallatë, hurma si dhe , ujë ose ajran ofrohen nga ky restorant në menu të ndryshme për çmime të volitshme.

Gjellë, supë, sallatë, hurma si dhe ujë, ofrohen nga ky restorant në menu të ndryshme për çmime të volitshme.

Ky është linku ku mund të klikoni për të parë menynë www.extremeks.com

 

Si dhe porosinë mund ta bëni përmes këtij numri të telefonit.

045 220 520

Delivery & Takeaway.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU