No menu items!

Po sikur një gjilpërë të godasë Tokën me shpejtësinë e dritës? Shiko çka mund të bëhet (Video)

Videoja apokaliptike tregon se çfarë mund të ndodhë nëse një objekt nga hapësira godet Tokën. Por tema nuk është saktësisht ajo që mendoni. Nuk është asteroid milje i gjerë, as kometë apo meteor.

Jo, kjo është një gjilpërë e zakonshme, si ajo që mund të përdorni për të qepur butona. Por në këtë skenar teorik, gjilpëra do të udhëtonte me shpejtësinë e dritës, shkruan N1 Croatia.

Tani gjërat bëhen pak më serioze. Një video nga Riddle në YouTube tregon opsionet për atë që mund të ndodhë nëse gjilpëra do të godiste Tokën me shpejtësinë e dritës.

Në traditën e lajmeve të mira dhe të këqija, le të fillojmë me skenarin më të keq të mundshëm të goditjes së gjilpërës në Tokë me këtë shpejtësi.

 

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU