No menu items!

Publikohet kënga për dëshmorin e Kombit, Afrim Krasniqi nga Malisheva

Rapsodët Ramadan dhe Shpresim Krasniqi sapo kanë publikuar projektin e tyre dedikuar dëshmorit të kombit, Afrim Krasniqi nga Malisheva.

Spoti i kësaj këngë është xhiruar në kompleksin e dëshmorëve të kombit në Kleçkë.

Dëshmori i kombit, Afrim Krasniqi kishte rënë në fushën e nderit për të mos vdekur kurrë në vitin 1998.

Ai ishte njëri nga luftëtarët më të dalluar të  Brigadës 121- “Ismet Jashari- Kumanova”.

 

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU