No menu items!

Rrëfimet e familjarëve që i panë të masakruar më të dashurit e tyre në Reçak

U bënë 24 vite që jeton me të njëjtën dhimbje.

Në masakrën e Reçakut, Hafiz Mustafa humbi të birin Muhametin dhe nipin e tij Murtezin.

Sot 82-vjeçari për më të dashurit e tij e shuan mallin vetëm përmes fotografive.

Video

https://m.facebook.com/Televizioni7/videos/6082579588427998/

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU