No menu items!

Kjo armë u shit një milion dollarë në videolojën Counter-Strike

Counter-Strike është falas për t’u luajtur, por lojtarët mund t’i shpenzojnë paratë e tyre në “skins”, p.sh. variante ngjyrash dhe modelesh, si dhe armë në video-lojë që arrijnë shifra të larta.

Edhe pse ata rregullisht fitojnë qindra dhe madje mijëra dollarë, një armë kohët e fundit pushtoi botën e video-lojërave kur u shit për mbi një milion dollarë amerikanë.

Krijuesi i përmbajtjes Jake Lucky publikoi një pamje të lëkurës në llogarinë e platformës X dhe shkroi se “kjo nuk është arma më e shtrenjtë në CS, por është më e shtrenjta që është shitur publikisht”.

 

Gjithashtu, nuk dihet saktësisht se sa është paguar arma, vetëm se ka kushtuar mbi një milion dollarë.

Kjo është arma e re e StatTrak Factory AK-47 Blue Gem 661.

Shitësi i armës në të vërtetë është Sam (@roflmonster), i cili deklaroi në X se nuk mund të thotë se kush është blerësi dhe për çfarë shume është shitur arma, por tha se “oferta prej një milion dollarësh është refuzuar disa herë”.

Një sasi kaq e lartë e shitjeve ishte e mundur sepse arma është unike, d.m.th. vetëm një në Counter-Strike dhe lojtarët për të mësuan vetëm në fillim të këtij viti.

 

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU