No menu items!

Krijuesi i aplikacioneve AI trondit: Prisni robotët në tokë në vitin 2040

David Holz, CEO i MidJourney një aplikacion i inteligjencës artificiale ka shkruar një spekulim të frikshëm në platformën X. Holz është një sipërmarrës amerikan dhe krijues i aplikacioneve për gjenerimin e imazheve të AI.

Ai shkruan:

Ne duhet të presim një miliard robotë humanoidë në tokë në vitet 2040 dhe njëqind miliardë robotë (kryesisht të huaj) në të gjithë sistemin diellor në vitet 2060.
Nga ana tjetër biznesmeni Elon Musk dhe në të njëtën kohë CEO i platformës X reagon si më poshtë:

Ndoshta diçka e tillë, me kusht që themelet e qytetërimit të jenë të qëndrueshme.
Elon Musk ka thënë edhe herë të tjera që beson në ekzistencën e alienëve. Musk thoshte se kompania e tij e re e inteligjencës artificiale, xAI, mund t’i ndihmojë njerëzit të zgjidhin çështjet që lidhen me kontaktin me alienët nëse ata ekzistojnë.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU