No menu items!

Elon Musk duke puthur robotë, fotot bëhen virale

Fotot e Elon Musk duke u puthur me një robot femër po bëjnë xhiron e internetit.

Themeluesi i kompanive “Tesla” dhe “SpaceX” shihet me disa modele, që “janë robotë të dizajnuar me inteligjencë artificiale, me personalitet dhe karakteristika të femrës që gjithmonë ka ëndërruar”, sipas drejtorit të një firme ndërtimi, David Marven.

Ai shtoi se roboti punon me energji diellore dhe nuk ka nevojë për karikim.

Por, më pas sqaroi se fotot e çuditshme janë bërë duke përdorur inteligjencën artificiale.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU