No menu items!

Extrem lirë për xhepin, extrem mirë për barkun … kuzhinierët në Prishtinë që po bëjnë namin me ushqime suuuper të shijshme!

Nuk thuhet kot që dashuria nis nga stomaku!

Dhe, në këtë pikë të jemi të sinqert dhe ta mendojmë mirë sa herë që barkun e kemi plotë, edhe disponimin e kemi më të mirë, thjesht dita na ec më mirë!

http://

E vendi ideal për një mëngjes, drekë apo darkë është Extrem Pica dhe Extrem Kitchen.

Ushqime të llojllojshme, për këdo dhe kudo.

Te na çkado që lypë shpirti e gjenë: Sendvich ciabatta, Sendvich Crunch, Extreem Burger, Pide, Samuna, Doner, Fileto pule, Fileto viqi… e gjithçka tjetër, mirë për barkun e lirë për xhepin.

http://

http://

Jeni të zënë, e keni të pamundur të paraqiteni në pikat tona, thjesht kontaktoni në numrat tanë kontaktues dhe postosia vjen tek Taze sa qelë e mshelë sytë.

http://

Për marakli të picave, besoni në punën tonë, ato i gatuajnë me shumë passion kuzhinierët më të mirë në vend.

E EXTREMI ka menduar edhe për ato zonja e zotërinjë që ‘dashurojnëë’ specilalitetet me mishëra, mos e ndërroni EXTREMIN, thjesht do të ndaheni super të kënaqur.

Punonjësit tanë profesionistë, talentin dijnë ta shkrijnë që ç’ke me të edhe përmes pikës në Extrem Kitchen, hajde provo, vështirë që ki me i ndërru mo!

http://

View this post on Instagram

A post shared by @extreme_pizza

http://

 

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU