No menu items!

Kjo është lista me të rinjtë më të pasur në botë, midis tyre edhe një shqiptare

“Sunday times” ka publikuar listën me njerëzit më të pasur në botë nën moshën 35-vjeçare.

Në listë bën pjesë edhe këngëtarja shqiptare, Dua Lipa.

Këngëtarja shqipare renditet t në vendin e 21-të me një vlerë të vlerësuar prej 75 milionë £ në moshën 27-vjeçare.

Lista kryesohet nga Duka i Westminsterit, I cili ka një pasuri prej 9.87 miliardë paundësh.

Lista e plotë:

1. Duka i Westminsterit, 9.87 miliardë paund

2. Lady Charlotte Wellesley, 2.17 miliardë paund

3. Johnny Boufarhat, 1.71 miliardë paund

4. Ben Francis, 900 milionë paund

5. India Rose James, 758 milionë paund

6. Oliver dhe Alexander Kent-Braham, 455 milionë paund

7. Ed Sheeran, 300 milionë paund

8. Rory McIlroy, 200 milionë paund

9. Adele, 165 milionë paund

10. Timothy Goodwin, 163 milionë paund

11. Lewis Morgan, 160 milionë paund

12. Dan dhe Melanie Marsden, 151 milionë paund

13. David Campbell, 150 milionë paund

14. Anthony Joshua, 150 milionë paund

15.Harry Styles, 150 milionë paund

16. Christian Owens, 101 milionë paund

17. Vishal Karia, 98 milionë paund

18. Daniel Radcliffe, 92 milionë paund

19. Reece Wabara, 83 milionë paund

20. Charlie Wilson, 83 milionë paund

21. Dua Lipa, 75 milionë paund

22. Gareth Bale, 70 milionë paund

23. Raheem Sterling, 61 milionë paund

24. Reiss dhe Kris Edgerton, 60 milionë paund

25. Josh Stevens, 60 milionë paund

26. Emma Watson, 60 milionë paund

27. Charlie Morgan, 55 milionë paund

28. Jackson Quinn, 55 milionë paund

29. Niall Horan, 54 milionë paund

30. Ayman Rahman dhe Fateha Begum, 54 milionë paund

31. Louis Tomlinson, 54 milionë paund

32. Harry Kane, 51 milionë paund

33. Cara Delevingne, 50 milionë paund

34. Christian Facey, 50 milionë paund

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU