No menu items!

Një lajm me rëndësi për të gjithë përdoruesit e iPhone

Përditësimet e rregullta janë të nevojshme për çdo pajisje, për të instaluar softuer të ri. Por tani janë shfaqur tre kërcënime sigurie, kështu që përdoruesit e iPhone këshillohen të përditësojnë pajisjet e tyre sa më shpejt të jetë e mundur.

Sipas Forbes, përdoruesit e iPhone dhe iPad duhet të përditësojnë pajisjet e tyre me softuerin më të fundit, iOS 16.5. Me atë përditësim, përdoruesit do të mbrohen nga tre kërcënime të sigurisë.

Këto kërcënime mund të ndikojnë gjithashtu në modelet iPad Pro; Modelet iPad Air nga gjenerata e 3-të e tutje; Modele iPad nga gjenerata e 5-të e tutje; dhe iPad Mini nga gjenerata e 5-të e tutje, raporton BestLife.

 

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU