No menu items!

Një ordinancë private në Malishevë thotë se ia ka hequr telefonin nga barku një pacienti me çrregullime depresive

Një ordinancë private në Malishevë ka treguar të shtunën se ia kanë larguar telefonin nga stomaku një pacienti me çrregullime depresive.

Përmes një njoftimi ordinanca thotë se procedura është kryer me sukses.

Largimi i trupit te huaj nga stomaku ( Telefon)!  Pacienti NN, me çrregullime depresive, duke u trajtuar per semundje te varshmerise, sillet nga familjaret ne ordinancen OSG ne Malishevë me ç’rast dhe i largohet trupi i huaj nga lukthi, me endoskop fleksibil duke manovruar me aksesoret perkates, me asistim te Dr. Taulant Kryeziu, infermiere Florida Shala, procedura kryhet me sukses pa komplikime! Pacienti referohet per trajtim te metejme tek psikiatri”, thuhet në njoftim. /Gazeta Express

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU