No menu items!

Prekaz 1998: Pamje të rralla të sulmit mbi familjen Jashari në Prekaz

Prekaz 1998: Pamje të rralla të sulmit mbi familjen Jashari në Prekaz
Në orët e hershme të mëngjesit të 5 marsit 1998, në Prekaz u sulmua sërish familja Jashari nga ushtriaserbe dhe forcat policore serbe.

Të fundit

LEXONI GJITHASHTU